IsoMatch GEOCONTROL

Gazdaként a legújabb technológiával szeretne rendelkezni, amely segíti mindennapi üzleti tevékenységét. A Kverneland Group Mechatronics folyamatosan vizsgálja jelenlegi termékkínálatát és azt, hogy miként tehetnék még jobbá. A legújabb termékfrissítés az IsoMatch GEOCONTROL frissítése, amely mostantól elérhető a V1.7.0.21 verzióban

IsoMatch GEOCONTROL
MicrosoftTeams-image (18)

Mi is az az IsoMatch GEOCONTROL
IsoMatch GEOCONTROL egy kiegészítő szoftver alkalmazás az IsoMatch Tellus PRO és IsoMatch Tellus GO+ rendszerén belül amely segít vezérelni az összes ISOBUS kompatibilis Kverneland munkagépet, mint például permetezőgépek, műtrágyaszórók és vetőgépek! GPS-el kombinálva teljes mértékben megfelel a jövőbeni a piaci igényeknek, könnyen kezelhető, elősegíti az okos és hatékony gazdálkodást!

Az IsoMatch GEOCONTROL V1.7.0.21-en belül számos új funkciót találhat, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a szántóföldi munkát.

Megnövekedett szakaszok száma

Míg a permetezőgépek szórókereti egyre nagyobbak, és a fúvókák egyedileg történő vezérlésére is nagyobb az igény, a Szakaszvezérlés 88 szakaszig és 54 méteres szórókeretig korlátozta a permetezőgépek vezérlését. Ebben a változatban az IsoMatch Tellus PRO akár 110 szekciót is képes vezérelni, így minden Kverneland permetező működhet az egyedi fúvókavezérléssel.

Nyelvek

Ebben a változatban a következő nyelvek kerültek be: japán, horvát, görög, szerb és szlovén.

Táblahatár rögzítése

Ha rögzíteni akarja a táblahatárokat, manuálisan kikapcsolhatja a szakaszokat, majd csak az aktivált szakaszok kerülnek rögzítésre, nem pedig a szórókeret munkaszélessége, mint korábban történt.

Importálás / exportálás az IsoMatch FarmCentre-ből

Az IsoMatch GEOCONTROL és az IsoMatch FarmCentre együttes használatakor figyelmeztetéseket kap minden támogatott nyelven.

TC és VT számozás frissítve

Ebben az új verzióban megtalálhatja az AEF szabványoknak megfelelő TC és VT számozást 1-32-ig.

Fordított hangjelzés

Az IsoMatch GEOCONTROL használatakor a szoftver felismeri a traktor hátramenetét. Korábban egy hangos figyelmeztetést kapott volna. Ez most 3 sípolásra változott, amelyek 20 másodperc múlva megismétlődnek, hátramenetben.

Ha további részleteket szeretne tudni az IsoMatch GEOCONTROL új verziójáról, kérjük keresse meg a helyileg illetékes kereskedőjét

South of Stenungsund, Anrås Gård is run, so far as a leasehold, by Pontus and Mathilda Sandén. The milking parlour, with a tied-up system of short stalls and tube milking, was rebuilt after a fire in 1994 and has room for 55 yearling cows and recruitment. On a nearby farm that the couple also leases, there is a stable with room for 120 bulls that are raised for slaughter. These are partly the farm's own dairy bulls and partly bulls that are bought half a year old in the autumn and sent for slaughter about a year later.

Bizalom a Kverneland felé

Pontus és Mathilda Sandén hisznek a mezőgazdaság jövőjében. Javában zajlik egy új, robotfejős istálló tervezése és a tejelő tehenek számának jelentős nö...