Az ekék új generációja: Kverneland 2300 S Variomat

Innovációk, amelyek számítanak. Modern gazdálkodáshoz tervezték, és kötött talajviszonyok között is könnyen beállítható (ekefejenként 25-45 LE). A hatékonyság és a jövedelmezőség optimalizált.

Az ekék új generációja: Kverneland 2300 S Variomat

Kverneland kifejlesztette az ekék új generációját a modern gazdálkodáshoz: kényelem szállításkor és üzemeltetés közben is.

KV-2300-S-0420-jpg-g807czdn9b

A márka minden jellemzője megmarad: robusztusság, könnyű beállítás, magas szántási teljesítmény. A cél továbbra is a jövedelmezőség optimalizálása az Ön gazdálkodói és bérvállalkozói számára. Alacsony üzemeltetési költségek kombinálva a minőségi talaj-előkészítéssel és ennélfogva kiváló minőségű növényekkel.

A robusztusságot a Kverneland acél hőkezelésével és az alkatrészek tervezésével érik el. Az egyszerű beállításokat a pragmatikus kialakítás teszi lehetővé. Mi is gazdálkodók és a szántás világbajnokai vagyunk. A nagy teljesítményű szántásteljesítmény a Kverneland DNS-ében található. Norvégia a legkeményebb feltételeket kínálja a szántáshoz Európában. Túl kell teljesítenünk ahhoz, hogy továbbra is exportálhassuk szakértelmünket 45 országba világszerte.

A Kverneland 2300 S Variomat 200-as fordítóművel szerelt. Nagy teljesítmény bármilyen talajviszonyok között. Könnyű beállítás még kötött talajokon is. 3-5 barázda kapacitás. Alacsony vonóerőigény, ezért alacsony az üzemanyag-fogyasztás és az alkatrészek kopása.

Ne feledje, hogy a Kverneland ekék lehetővé teszik a szántást 1 extra ekefej hozzáadásával, összehasonlítva az egyenértékű vonóerő követelményekkel való versengéssel. Magasabb termelékenység: nagyobb kapacitás az egyenértékű költségekhez; magasabb jövedelmezőség. Ajánlott ekefejenként a 25-45 LE.

INNOVÁCIÓK, AMELYKE SZÁMÍTANAK MINDEGYIK MUNKAMŰVELETRE VONATKOZÓAN: szántás és szállítás.

Szállítási megoldás (TTS): Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa a vezető, valamint bárki és bárki számára, az eke szállítókocsiként viselkedik. A traktor / eke csuklópontja középen helyezkedik el. A kanyarokban nincs kibillenés. Ez a funkció opcióként érhető el.

KV-3300-S-2530-jpg-giidks2k34 (7)

(Kverneland 3300 S Variomat)

Optimalizált szántási teljesítmény: Üreges szerkezetű ekeszárak, egyszerű beállítás Auto-reset-tel, gyors előhántó beállítás, vázrögzítésű és hátsó függesztett kerekek, hidraulikus memóriahenger kerékvezérléshez, Variomat a “menet közbeni” fogásszélesség állításhoz, visszatömörítés Packomat szántáselmunkálóval vagy vontatott packer karral.

Üreges-szárú ekeszárak az optimális talajáramláshoz a nagy szármaradványok vagy takarónövények esetén.

Corrected-field-ghg78b8n7k (2)

Egyszerűen beállítható Auto reset/laprugós biztosítás: 2 csavarral fel/leszerelhető vagy hozzáadható újabb laprugó

4470-justert-High-res-ghh335yln5 (2)

Egyedi és gyors előhántó beállítás: központilag vagy szimultán állítható

KV-Skimmers-Central-Adjust-6789-WIDE

Vázrögzítésű és hátsó függesztett kerekek a legjobb szántási teljesítmény eléréséhez: mechanikus vagy hidraulikus

KV-3300-S-094-jpg-gikfx7nuol (2)

(Kverneland 3300 S Variomat)

Egyedi memória henger - mélységhatároló kerék vezérlés: fordulóknál a ki- és bejáratokat a minimálisra lehet csökkenteni a hidraulikus kerék segítségével: korlátozza a háromszögeket a fordulókban, és ezáltal kettős szántásuk, a gyomok jobban kezelhetők, a fordulók simábbak és a magágy jobb minőségű.

KV-3400-S-short-triangles-ghg8o2dxch (2)

(Kverneland 3400 S Variomat)

A megbízható Variomat rendszer biztosítja a szántást minden talajtípuson: szántás "menet közbeni" fogásszélesség állításához. Optimalizálja a talajviszonyokat, a teljesítményt és a traktor üzemanyag-fogyasztását. Az első ekefej automatikusan beállítja önmagát. Az eke vontatási középvonala mindig optimális marad az eke teljes hosszában. Ez az előny kisebb vonóerőt és kopást eredményez. A Variomat teljesen karbantartásmmentes.

KV-2300-S-0212-jpg-g808n8l85w

Kverneland front és vontatott packer-karok vagy Packomat szántáselmunkáló a köztes tömörítéshez: nincs extra üzemanyagfogyasztás Packomattal. Hatékony: 2 művelet 1 menetben. Az ekét követi szántástól a szállításig.  

KV-2300-S-0588-jpg-g808uyhu4n
South of Stenungsund, Anrås Gård is run, so far as a leasehold, by Pontus and Mathilda Sandén. The milking parlour, with a tied-up system of short stalls and tube milking, was rebuilt after a fire in 1994 and has room for 55 yearling cows and recruitment. On a nearby farm that the couple also leases, there is a stable with room for 120 bulls that are raised for slaughter. These are partly the farm's own dairy bulls and partly bulls that are bought half a year old in the autumn and sent for slaughter about a year later.

Bizalom a Kverneland felé

Pontus és Mathilda Sandén hisznek a mezőgazdaság jövőjében. Javában zajlik egy új, robotfejős istálló tervezése és a tejelő tehenek számának jelentős nö...